Letné obedové menu za 8,90!
Priatelia, po ťažkom období sa všetci rozbiehame a tak sme pre vás pripravili na každý deň nové obedové menu za skvelú cenu len 8,90 (polievka + hlavné jedlo)
Streda 20.5
Kulajda s vajíčkom a kôprom
Teľací porkelt s haluškami
Listový šalát, marinovaná zelenina, bylinkový dresing
Štvrtok 21.5
Tekvicová krémová
Pečený pstruh, maslové baby zemiaky
Dukátové buchtičky, vanilkový krém
Piatok 22.5
Hrstková polievka
Španielsky vtáčik, tarhoňa
Hubový porkelt, halušky
Zimný festival jedla opäť v Zylindri
Znova chceme potrvrdiť kuchárske umenie v Zylindri, kde spájame súčasné kulinárske trendy s tradíciou. S tradíciou znamenitej rakúsko-uhorskej kuchyne. Ako kedysi chutili tradičné recepty maďarskej, rakúskej a slovenskej kuchyne, predstavujeme v menu zostavenom pre Zimný festival jedla:
Chute regiónov:
Kapustný list plnený bravčovým mäsom, domáci ovar, tirolské knedle, kyslá smotana
Naše ikonické jedlo:
Foie gras pomaly varená v portskom víne, pyré z pečeného cesnaku, baby hruška, cibuľové chutney
Kuchárova voľba:
Hovädzia kvetová špička, špenátové pyré, hovädzí špik, prepeličie vajíčko, jablčný mušt
K trojchodovému menu môžete ochutnať aj sladkú bodku na záver:
Slivkové gule, sladký cmar, karamelizované lieskovce
Naplánujte si špacírku Prešporkom a rezervujte si deň a čas vašej degustácie.